Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: STEAM UserID Ticket crap

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Lancaster, SC
    Posts
    23

    STEAM UserID Ticket crap

    hey guys. i havent been able to play because of a failure to verify STEAM UserID ticket:furious: . I went to the steam troubleshooting site to try and fix the problem. They gave me 3 files to delete but i am not smart enough to get to the place where you delete these files.

    ANY helpful insight would be greatly appreciated. THANKS ---emperor nero


  2. #2
    m00tini! wootini's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Some Hotel Somewhere
    Posts
    26,568
    have you tried simply rebooting your PC? that would close down any temp memory info on the source engine and may let you back in. usually that worked for me when I had the issue

  3. #3
    Registered User Trama's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Michigan
    Posts
    919
    when i got this error, i tried deleting the files they told me to delete. the game would work, but a couple of days later the error would come back. try restarting steam/your computer.

  4. #4
    OH YEAH! Aphrodite's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    N.B
    Posts
    256

    i have your answer!

    The same stupid :censored: thing happened to me too just the other day. I figured it out though! All you have to do is go in your steam folder and you will see this little file called ClientRegistry.blob just delete it and everything will be normal..for now. I havent had any problems since I deleted it. :thumbup:

    :queen:

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Lancaster, SC
    Posts
    23
    thanks guys. all the info was great. --emperor nero

  6. #6
    You wanna play rough? Okay Guntizzle's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Glen Burnie, MD
    Posts
    10,418
    woah, teck geek afro ftw!

  7. #7
    MEDIC! trip7's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    tempe
    Posts
    1,022
    lol yea aphro ftw. i had the same problem, but if deleting client.blob, doesnt work then u need to delete two dll files steam.dll and steamui.dll, in the same folder as ClientBlob.blob, then a lil download after next steam restart and you should be set :thumbup:
    There's a douchebag hiding in the rocks with a radioactive twinkie!


  8. #8
    Registered User
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Lancaster, SC
    Posts
    23
    yea all i had to do was delete that clientregistry file. now i can suck again . --emperor_nero

  9. #9
    OH YEAH! Aphrodite's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    N.B
    Posts
    256
    Shut Up Trip7 And You Too Guntizzle! Making Fun Of Me...i'll Get You Back

    :queen:

  10. #10
    Yellow on the outside. LilYang's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Georgia
    Posts
    719
    Quote Originally Posted by Aphrodite
    Shut Up Trip7 And You Too Guntizzle! Making Fun Of Me...i'll Get You Back
    :jerry:

    Cant wait to see this. Aphro is going to whore you guys to death now!


Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Advertise:
Ads@StrafeRight.com

Terms of Service || Privacy & DMCA Policies || About Us
Powered by vBulletin® Version 4.2.2
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0

All times are GMT -4. The time now is 09:06 PM.
Design by DanFortH