Results 1 to 6 of 6

Thread: server issues

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    25

    server issues

    I just came home from college and I'm tryin to play some CS:S but everytime I try to join a server I get a "Server is not responding" and the latency gets really high and I can't join. I can't tell if its my connection or steam. I am behind a router by i enabled dmz so it can't be blocking. It shows servers but not as many
    Inspiron M1710
    1.83 Core Duo
    2GB RAM
    512MB 7900Go GTX

  2. #2
    Afghanistan [AF]
    Bob
    Bob is offline
    Registered User
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    N/A
    Posts
    1,041
    Try restarting everything (steam, computer, router, modem, etc.) but most likely it is something with your connection. Make sure antivirus programs and things aren't blocking it either.

  3. #3
    CS:S Gamer bLiNd's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Concord
    Posts
    53
    i've had that problem before, if restarting and shutting off your antivirus stuff doesnt help just connect through xfire.


  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    25
    i tried restarting, and rebooting the router. It can't be my virus software b/c I use the same computer at college. I also don't think its the firewall because I use the same computer at college. Idk what xfire is
    Inspiron M1710
    1.83 Core Duo
    2GB RAM
    512MB 7900Go GTX

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    25
    i turned off windows firewall and it seemed to work a little better (aka maybe on outta three servers would let me join despite still showing the high latency). Its still not right though, it only shows 800ish servers when it usually shows tons. Idk what is causing this
    Inspiron M1710
    1.83 Core Duo
    2GB RAM
    512MB 7900Go GTX

  6. #6
    Registered User
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    25
    firmware upgrade, and changin the filters to US East, latency under 50 only, seemed to help...idk, feels sluggish, i'm not quite sure why it doesn't work as well here as at school
    Inspiron M1710
    1.83 Core Duo
    2GB RAM
    512MB 7900Go GTX

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Advertise:
Ads@StrafeRight.com

Terms of Service || Privacy & DMCA Policies || About Us
Powered by vBulletin® Version 4.2.2
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0

All times are GMT -4. The time now is 07:02 PM.
Design by DanFortH